Welke deur wil jij graag openen voor jezelf?

Wanneer je te maken hebt met een belemmerend patroon, kun je daar in je dagelijks leven best wel last van hebben. Je merkt bijvoorbeeld dat je jezelf onderschat en negatief denkt over jezelf. Je stelt mogelijk bepaalde wensen en verlangens uit, omdat je denkt dat dat voor jou toch niet weggelegd is. Of misschien laat je je leiden door meningen en verwachtingen van anderen, waardoor je zelf niet zo goed meer weet wat je wilt.

Herken jij dit? Dan heb je de eerste stap naar verandering al gezet. Je bent je immers al bewust geworden dat het jou belemmert. Weet dat het mogelijk is om anders te gaan denken, voelen en doen. Het is mij gelukt om deze verandering door te maken, dus jou lukt het ook! Welke deur zou jij graag voor jezelf willen openen?

Heb je ondersteuning nodig om met meer zelfvertrouwen in het leven te staan? Wil jij onderzoeken wat voor jou helpend kan zijn om jouw belemmerende patronen aan te pakken? Neem dan gerust contact met mij op. Ik luister graag naar jouw verhaal en dan kijken we samen wat ik voor jou kan betekenen.

< Lees mijn andere verhalen...