Ben jij klaar voor het lentegevoel in je hoofd en lijf?

Vandaag ben ik de dag begonnen met een heerlijke wandeling. Genieten van de mooie omgeving en lucht, het zonnetje in mijn gezicht en een podcast in mijn oren waar ik blij van word. Dankbaar om helemaal in het moment te kunnen zijn, de vrijheid te voelen om mijn tijd zelf in te delen en te kunnen genieten van deze fijne periode. Yes, de lente is begonnen! 🐣

Weet je wat ik altijd zo bijzonder vind?

Dat er in de lente een schoonheid zichtbaar wordt die in de winter onder de oppervlakte zat. De bloemen worden nu zichtbaar, lammetjes worden geboren, het gras gaat weer groeien en de zon is vaker te zien. De verandering die we in de natuur zien, is een geleidelijk proces. Al voordat die bloem uitkwam, was er in de plant al een heel proces gaande om vanuit rust tot bloei te komen. Ook dat lammetje is er niet opeens, maar heeft zich al maanden in de buik van zijn moeder ontwikkeld. Het was tot nu toe niet zichtbaar, maar de schoonheid was er ook zeker voor de lente al.

Wat dat betreft verschillen mijn coachees niet zo veel van de lente. Wanneer zij bij mij komen worden zij belemmerd door bepaalde patronen. Ze worden geleid door ‘moeten’, hebben beperkende overtuigingen en hebben zelfzorg op de laatste plek staan. Gedurende de coaching wordt hun schoonheid steeds meer zichtbaar, komen hun eigen belangen en behoeften naar de oppervlakte en gaan zij letterlijk meer stralen. Wanneer zij de belemmerende patronen achter zich laten, komt er een schoonheid naar boven die er altijd al zat maar tot dan toe onder de oppervlakte bleef. ❤️

Hoe voel jij je nu de lente zich aandient?
Is er bij jou een lentegevoel in jouw hoofd en lijf aanwezig?

Of word je belemmerd door patronen die dit gevoel nog in de weg staan? Misschien heb je het gevoel dat je veel ‘moet’ en dat er nog te weinig ruimte is voor jouw schoonheid. Het kan lastig zijn om het lentegevoel toe te laten, zeker wanneer er belemmerende patronen in de weg zitten. Maar weet dan dat je er niet alleen voor staat en dat het ook voor jou mogelijk is om tot bloei te komen.

Ben je daar klaar voor? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking en ik laat jou ervaren wat er mogelijk is.

Ik wens jou een fijne lente! 🌱

< Lees mijn andere verhalen...