Een jaar ondernemerschap

Een jaar geleden, op 4 september 2023, stapte ik enthousiast naar de KvK met een enorme drijfveer en passie om mensen met perfectionistisch gedrag te begeleiden naar meer rust en vertrouwen.
Inmiddels zijn we 12 maanden verder en heb ik veel geleerd dat ik graag met jullie deel.

𝐎𝐧𝐝𝐞𝐫𝐧𝐞𝐦𝐞𝐫𝐬𝐜𝐡𝐚𝐩 𝐢𝐬 𝐞𝐞𝐧 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐨𝐧𝐥𝐢𝐣𝐤𝐞 𝐫𝐞𝐢𝐬 🌱
Het ondernemerschap was nieuw voor mij en het heeft me tot nu toe enorm veel gebracht op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.
Ik heb geleerd om nieuwe mogelijkheden te vinden op momenten dat het tegenzit, mezelf voortdurend uit te dagen om uit mijn comfortzone te stappen, mijn zichtbaarheid te vergroten, en vooral om te blijven vertrouwen in al het moois dat ik te bieden heb.

𝐌𝐨𝐞𝐝𝐢𝐠𝐞 𝐤𝐥𝐚𝐧𝐭𝐞𝐧 𝐳𝐞𝐭𝐭𝐞𝐧 𝐝𝐞 𝐞𝐞𝐫𝐬𝐭𝐞 𝐬𝐭𝐚𝐩 💪
Ik heb gemerkt dat het patroon van perfectionisme mensen vaak weerhoudt om hulp te zoeken.
Ze denken dat ze het alleen moeten oplossen, willen niet door de mand vallen of ervaren het als falen wanneer ze toegeven dat ze het graag anders willen.
Daarom ben ik ontzettend trots op de klanten die de moed hebben gehad om met mij samen te werken.
Ze hebben de kracht gevonden om hun angsten en belemmeringen onder ogen te zien en stappen te zetten naar meer vrijheid, zelfzorg, en nieuwe patronen.

𝐃𝐚𝐧𝐤𝐛𝐚𝐚𝐫 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐨𝐩𝐥𝐞𝐢𝐝𝐢𝐧𝐠 𝐭𝐨𝐭 𝐠𝐞𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐢𝐬𝐞𝐞𝐫𝐝 𝐩𝐞𝐫𝐟𝐞𝐜𝐭𝐢𝐨𝐧𝐢𝐬𝐦𝐞𝐜𝐨𝐚𝐜𝐡 🤓
In maart 2024 begon ik aan de opleiding tot gespecialiseerd perfectionismecoach.
Eind september rond ik deze opleiding af en mag ik mezelf OCP-coach noemen.
Ik ben dankbaar dat ik mezelf heb mogen onderdompelen in de OCP-techniek.
Ik ben trots dat ik deze techniek eigen heb gemaakt en nu kan inzetten in mijn trajecten.
Daarnaast was het ook voor eigen perfectionistische gedrag een cadeau om mijn persoonlijke ontwikkeling verder te verdiepen.

𝐏𝐥𝐞𝐳𝐢𝐞𝐫 𝐢𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐩𝐫𝐨𝐜𝐞𝐬 🎉
Hoewel er momenten waren waarop ik me afvroeg waar ik aan begonnen was, ben ik uiteindelijk blij met de keuze die ik heb gemaakt.
Ik geniet ervan om mijn coachingsaanbod vorm te geven, ben dankbaar voor alle mooie mensen die mij volgen, en voel me een rijker mens door de waardevolle contacten die ik het afgelopen jaar heb opgebouwd.

Dus, conclusie: Lycka Coaching gaat door en ik zal ook wekelijks hier content blijven delen over mijn mooie vak als perfectionismecoach.

👉Wil je weten wat ik voor jou, een werknemer, een vriend of jouw kind kan betekenen op het gebied van faalangst en/of perfectionisme?
Stuur me dan even een persoonlijk berichtje.

< Lees mijn andere verhalen...