Gestart met de opleiding tot OCP coach

Yes!! Begonnen met de opleiding tot OCP coach (Ontwikkelingsgericht Coachen van Perfectionisme). 💪

De OCP methodiek heeft bij mij tot een doorbraak geleid in het omgaan met mijn eigen belemmerende patronen van perfectionisme. Ik ben dan ook erg dankbaar dat ik nu zelf opgeleid wordt tot OCP coach, waardoor ik nog meer kan betekenen voor anderen die belemmerend worden door perfectionistisch gedrag. Afgelopen vrijdag begon ik aan het eerste blok waar ik met een positief gevoel op terugkijk.

Waarom ik er zo enthousiast van word? Omdat….

✅ik mooie mensen ontmoet

✅er nog verder de verdieping in wordt gegaan rondom perfectionisme

✅ik mezelf nog beter leer kennen

✅er wordt stilgestaan bij goede vragen stellen

✅er nieuwe tools aangereikt worden (gebaseerd op NLP principes)

✅de bevlogenheid en het enthousiasme van de trainers-coaches aanstekelijk werkt

✅de opleiding wordt gegeven op een mooie en rustgevende locatie

Ik kijk uit naar de volgende 5 blokken die nog gaan komen. Met vertrouwen ga ik deze leerzame tijd tegemoet, waarbij ik vooral ga genieten van het proces 😊

< Lees mijn andere verhalen...