Ontdek jouw passie!

Vanmorgen kwam ik vol positieve energie terug van de open coffee Oss, waar ik met verschillende ondernemers sprak over hun passie. Is het je wel eens opgevallen dat er iets magisch gebeurt wanneer iemand vertelt over zijn passie? Er is een twinkeling in de ogen, een enthousiasme,een enorme gedrevenheid en een positieve energie. Wat misschien nog wel het belangrijkste is, is dat je voelt dat dit alles vanuit een interne drive en authenticiteit komt.

Mensen die werken vanuit passie, doen iets wat dichtbij hen ligt en wat hun hart hen ingeeft. En dat raakt en inspireert. Misschien herken je jezelf in dit magische gevoel. Dan weet je ook dat het moed vergt om je passie te volgen, en dat je daar wellicht andere dingen voor opgegeven hebt. Maar de voldoening en energie die je ervoor terugkrijgt, maken dit meer dan de moeite waard!

Maar misschien lees je dit en weet je niet zo goed waar jouw passie ligt, maar voel je wel dat je het anders wilt. Of misschien weet je wel waar jij enthousiast van wordt en naar verlangt, maar wordt je steeds belemmerd door iets. Mogelijk is het onzekerheid, vind je het eng om uit je comfortzone te gaan of weet je nog niet goed welke stappen je daarvoor moet zetten.

Weet dan dat ik je kan helpen om te ontdekken waardoor jij belemmerd wordt. En nog belangrijker; om te ontdekken wat er nodig is jouw passie te gaan volgen.

Voel jij dat je hiermee aan de slag wilt? Dat je keuzes wilt maken die bij jou passen en waar jouw vuurtje van gaat branden?

Stuur mij dan een persoonlijk bericht, zodat ik kan vertellen wat ik voor jou kan betekenen. Ontdek mijn 1 op 1 coaching en wie weet sta jij over een paar maanden ook met een twinkeling in je ogen over jouw passie te vertellen.

< Lees mijn andere verhalen...